Welkom bij New Babylon Gardens

 

Kantooroplossing op maat

Bij New Babylon Gardens willen we onze huurders graag ontzorgen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een volledig ingericht kantoor, receptie service, verse bonen cappuccino, snel Wifi of een lunch voor uw gasten. Wij regelen het allemaal graag zodat u zich kunt focussen op eigen business. Binnen New Babylon Gardens bieden wij full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Wij willen graag een prettige werksfeer creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een warme en persoonlijke benadering staat dan ook centraal bij New Babylon Gardens. Regelmatig organiseren we borrels waarbij huurders elkaar beter kunnen leren kennen, samen kunnen brainstormen en elkaar kunnen versterken. Wij zijn u graag van dienst met een kantooroplossing op maat. New Babylon Gardens will work for you!

Werkplekken en kantoorunits

Flexibele werkplek

Bent u op zoek naar een flexibele werkplek? Dan bent u bij New Babylon Gardens aan het perfecte adres. Wij bieden bedrijven en zelfstandige professionals de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een flexibele werkplek te huren.

Lees meer

Kantoorunit

Bent u op zoek naar full service kantoorunits tot 200m2? Dan kunt u terecht bij New Babylon Gardens. Wij voorzien uw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of u nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt.

Lees meer

VOORUITSTREVEND,
BETROKKEN, ZUIVER,
OPEN, FLEXIBEL
& CENTRAAL

Informatie aanvraag

*
*
*
*