welkom bij restaurant oudlaen

een oase waar glimlachen geen moeite kost en kwaliteit bovenaan staat

laat je gastvrij onthalen in onze espressobar, of stel zelf een maaltijd samen in ons buffetrestaurant begeleidt door onze deskundige en gastgerichte medewerkers.

MenuFacebook
Facebook

Allemaal mooie dagen in juni ☀️

6 0
Lees meer
Facebook

Oudlaen Vergaderen wordt aangenaam verrast met jubileumgebak. Gefeliciteerd allemaal met deze mijlpaal en op naar het volgende jubileum.

16 1
Lees meer
Facebook

Het liefst wensen wij iedereen een zorgeloze maand mei, maar deze maand is gevuld met zorg gerelateerde dagen 👩‍⚕️👨‍⚕️

4 0
Lees meer
Facebook

MEDEWERKER VERGADERCENTRUM te Utrecht (40 uur) Wil jij dolgraag aan de slag in een cateringfunctie? Wil je jouw kwaliteiten inzetten en samen met je collega’s een succes maken van Oudlaen Vergaderen? Ben jij de medewerker met een enthousiaste en zeer klantvriendelijke instelling, ben je proactief, kun je goed overzicht houden en samenwerken? Dan ben jij degene die wij zoeken voor ons vergadercentrum! Wat ga je doen als medewerker vergadercentrum? Het inrichten van de zalen en voorzien van dranken voor de desbetreffende bijeenkomst; Het hartelijk ontvangen van gasten; Het onderhouden van koffiemachines; Het opruimen van de zalen en schoonmaak- en afwaswerkzaamheden in de spoelkeuken. Naast het vergadercentrum kun je bij drukte ook worden ingezet in ons bedrijfsrestaurant en keuken. Het voorbereiden van de lunch of het diner; Het hartelijk ontvangen van gasten; Ondersteunen tijdens de uitgifte van de lunch, kassawerkzaamheden of ondersteunen in de spoelkeuken. Wie ben jij? Je hebt geen speciale opleiding nodig. Wel vinden wij het belangrijk dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur eerder gewerkt hebt in de horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel: Je weet als geen ander wat gastvrijheid is; Je bent proactief en flexibel ingesteld; Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen/wat belangrijk is; Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt; Je kunt goed samenwerken, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Wat krijg je ervoor terug? De werksfeer in het vergadercentrum is informeel en gericht op onze kantoorgebruikers en de bezoekers van het vergadercentrum. Het team bestaat uit mensen die plezierig samenwerken, maar ook in staat zijn individueel verschillende zaken op te lossen. De werkdagen zijn maandag t/m zaterdag en de werktijden kunnen variëren van overdag tot ‘s avonds, afhankelijk van de partijen en drukte in ons vergadercentrum. Naast een super afwisselende baan waar jij je geen moment verveelt en geen dag hetzelfde is, bieden wij jou goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de catering cao. Word jij onze nieuwe collega? Heb je interesse in de vacature van medewerker vergaderservice, stuur vóór 21 mei 2019 jouw motivatiebrief met cv naar henk@oudlaen.nl Heb je vragen en wil je eerst meer weten? Bel dan Henk Koers, algemeen Manager Oudlaen vergaderen, op 06 - 21 204 065.

1 1
Lees meer
Reservering Aanvraag

*
*
*
*
*
*