welkom bij restaurant oudlaen

 

een oase waar glimlachen geen moeite kost en kwaliteit bovenaan staat

laat je gastvrij onthalen in onze espressobar, of stel zelf een maaltijd samen in ons buffetrestaurant begeleidt door onze deskundige en gastgerichte medewerkers.

MenuFacebook
Facebook

Het was een zeer geslaagde en gezellige EMBASSY. Met dank aan: Wijnkado, Banketbakkerij Theo Blom en Co de Rijk; bloemen en planten

12 0
Lees meer
Facebook

We hebben dit weekend 1 uur langer weekend, want de klok gaat een uur terug. Dat geeft ons de tijd om onze winterse recepten op de kaart te zetten. Graag zien we u terug in ons restaurant.

3 0
Lees meer
Facebook

Jaja, de lekkerste koffie hebben wij hier op de Oudlaen! Ieder jaar organiseert Misset Horeca de Koffie Top 100. Dit is de Oscaruitreiking van de koffiebranche, waarbij de 100 beste koffiezaken van Nederland worden gepresenteerd. En de winnaar is…… Josephine Coffee uit Arnhem. Zij schenken PEEZE koffie en die wordt gezien als lekkerste koffie van Nederland. PEEZE koffie wordt ook geschonken op de Oudlaen.

13 2
Lees meer
Facebook

Sinds 2 oktober is ons nieuwe reserveringssysteem in de lucht. Duidelijke bevestigingen met veel informatie en duidelijke facturen. Feestelijk ingeluid door het implementatieteam, dus taart van de directie.

34 1
Lees meer
Reservering Aanvraag

*
*
*
*
*
*