welkom bij restaurant oudlaen

 

een oase waar glimlachen geen moeite kost en kwaliteit bovenaan staat

laat je gastvrij onthalen in onze espressobar, of stel zelf een maaltijd samen in ons buffetrestaurant begeleidt door onze deskundige en gastgerichte medewerkers.

MenuFacebook
Facebook

Sinds 2 oktober is ons nieuwe reserveringssysteem in de lucht. Duidelijke bevestigingen met veel informatie en duidelijke facturen. Feestelijk ingeluid door het implementatieteam, dus taart van de directie.

34 1
Lees meer
Facebook

Op 12 september waren een kleine veertig vrijwilligers van De Kindertelefoon Utrecht te gast op de Oudlaen. Alle kinderen en jongeren die in vertrouwen willen bellen of chatten om een probleem te bespreken, kunnen bij De Kindertelefoon terecht. Luisteren is daarbij een belangrijke vaardigheid en daar worden de vrijwilligers dan ook intensief op getraind. Doel van deze avond was om aan de slag te gaan met het thema ‘Oplossingsgericht luisteren’. Vanaf 18.00 stroomden de vrijwilligers binnen aan de Oudlaen, waar een heerlijk buffet van broodjes, soep, quiches en fruit klaarstond. Dankzij de vriendelijke en zeer welwillende medewerking van Spectra Facility was er een zaal, koffie, thee en soep beschikbaar en gebruik van het servies. Het was wel duidelijk dat Spectra de activiteiten van De Kindertelefoon een warm hart toedraagt. Aan het einde van de leerzame avond, waar het de vrijwilligers aan niets ontbrak, was er dan ook niets dan lof voor de warme ontvangst en het heerlijke buffet. Spectra Facility, heel erg bedankt voor de goede verzorging!

9 0
Lees meer
Facebook

Fijn weekend!

28 3
Lees meer
Facebook

Vandaag staat deze heerlijke zalm-wrap op het menu. Eet smakelijk!

5 1
Lees meer
Reservering Aanvraag

*
*
*
*
*
*