welkom bij restaurant oudlaen

een oase waar glimlachen geen moeite kost en kwaliteit bovenaan staat

laat je gastvrij onthalen in onze espressobar, of stel zelf een maaltijd samen in ons buffetrestaurant begeleidt door onze deskundige en gastgerichte medewerkers.

MenuFacebook
Facebook

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan? Vind jij het leuk om te werken in een omgeving waar gastvrijheid belangrijk is? En heb jij de nodige krachten om zalen in te richten voor verschillende evenementen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou: Allround catering medewerker M/V Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende studenten en oproepkrachten die onze nul-uren pool kunnen versterken. Je zal ons op oproepbasis ondersteunen in zowel het vergadercentrum als in ons restaurant Oudlaen, waardoor je een hele leuke en afwisselende dag krijgt in het teken van onze gast. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Het inrichten van de zalen voor het desbetreffende evenement, • Het hartelijk ontvangen van gasten, • Het begeleiden / verwijzen van de gasten naar de juiste zalen, • Het verzorgen van eten en drinken voor de gasten, • Het opruimen van de zalen en de spoelkeuken na het evenement. Naast het vergadercentrum kun je ook ingezet worden in ons bedrijfsrestaurant en keuken. • Het voorbereiden van de lunch of het diner, • Het hartelijk ontvangen van gasten, • Ondersteunen tijdens de uitgifte van de lunch, kassawerkzaamheden of ondersteunen in de spoelkeuken. Wij bieden: De werksfeer in het vergadercentrum en het bedrijfsrestaurant is informeel en gericht op onze kantoorgebruikers en de bezoekers van het vergadercentrum. Het team bestaat uit mensen die plezierig samenwerken, maar ook in staat zijn individueel verschillende zaken op te lossen. De werkdagen zijn maandag t/m zaterdag en de werktijden kunnen variëren van overdag tot s ’avonds, afhankelijk van de partijen en drukte in ons vergadercentrum. Interesse? Zoals je uit de vacature kan opmaken is het een zeer afwisselende bijbaan, geen enkele dag is hetzelfde. Spreekt jou dit aan en heb je net als wij gastvrijheid hoog in het vaandel staan, neem dan contact op met Henk Koers, Algemeen Manager Oudlaen Vergaderen via henk@oudlaen.nl.

2 0
Lees meer
Facebook

In Meeting Magazine; een multimediaal platform voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen staat de inspectie betreft het vergaderkeurmerk beschreven.

6 0
Lees meer
Facebook

De kleurrijke maand april staat voor de deur!

6 0
Lees meer
Reservering Aanvraag

*
*
*
*
*
*